Stotles logo
Awarded

Marina City – E1 Marine Anlægsarbejder

Published

Supplier(s)

Munck Havne og Anlæg A/S

Value

108,409,512 DKK

Description

På sydsiden af Kolding Fjord skabes en ny bæredygtig bydel "Marina City". Marina City vil rumme et nyt og tiltrækkende bolig- og havnemiljø samt Danmarks mest attraktive marina, som bliver den største udenfor hovedstadsområdet med 1.000 bådpladser. Baggrunden for projektet er, at det er nødvendigt at udbygge den sydlige lystbådehavn Marina Syd, da den nordlige Lystbådehavn Nord skal flytte. Lystbådehavn Nord nedlægges og flyttes som følge af en strategisk beslutning om at udvikle en stor, top-attraktiv lystbådehavn. De marine anlægsarbejder som udbydes ved nærværende udbudsbekendtgørelse, udgør de første anlægsaktiviteter for etablering af Marina City, og vil i hovedtræk bestå i uddybningsarbejder, anlæg af omkransende dæmning og opfyldning af areal bag dæmningen til brug for det nye byområde/marina. Anlægsarbejdet udbydes i totalentreprise iht. ABT93. Konditionsmæssige tilbud der ikke tildeles opgaven, honoreres med et vederlag på 200.000 kr. ekskl. moms. Lot 1: MC E1-Marine Anlægsarbejder udbydes i totalentreprise, der i hovedtræk omfatter udførelse af dæmning på ca. 750 lbm, udført som kajkonstruktion for etablering af fremtidig promenade, servicekaj for vognmænd, marinapark, marinaplads og slæbesteder omkrandsende den nye landindvinding. Bag dæmningen udføres opfyldning med slagger der leveres som bygherreleverance. Opfyldningen er opdelt i en vest og en øst del. Vest-delen forventes at skulle bebygges ultimo 2023 og er derfor underlagt strenge krav til minimering af sætninger. Øst-delen forventes at skulle tages i brug til bådoplagspladser og andre funktioner, herunder også bebyggelser, i 2025, hvor de væsentligste restsætninger forventes at være sket. Der skal herudover udføres en uddybning af havbunden i det kommende marinaområde og ny sejlrende. De fleste anlæg vil blive afsluttet i en midlertidig udformning med henblik på senere endelig færdiggørelse. De udbudte anlægsarbejder vil således danne det fysiske grundlag for efterfølgende bygge- og anlægsaktiviteter i form af bl.a.; Etablering af ydre dækmoler, forventeligt som estakadevægge, havnepromenade, forventelig som trædæk, Aptering af marina, herunder flydebroer, adgangsbroer, fortøjningspæle mv., Byggemodning af området, belægning og forsyninger, Bebyggelse, boliger og faciliteter for marina. Den angivne varighed er estimeret.

Timeline

Publish date

3 years ago

Award date

3 years ago

Buyer information

Kolding Kommune

Contact:
Torben Gade
Email:
togad@kolding.dk

Explore contracts and tenders relating to Kolding Kommune

Go to buyer profile
To save this opportunity, sign up to Stotles for free.
Save in app
  • Looking glass on top of a file iconTender tracking

    Access a feed of government opportunities tailored to you, in one view. Receive email alerts and integrate with your CRM to stay up-to-date.

  • ID card iconProactive prospecting

    Get ahead of competitors by reaching out to key decision-makers within buying organisations directly.

  • Open folder icon360° account briefings

    Create in-depth briefings on buyer organisations based on their historical & upcoming procurement activity.

  • Teamwork iconCollaboration tools

    Streamline sales workflows with team collaboration and communication features, and integrate with your favourite sales tools.

Stop chasing tenders, start getting ahead.

Create your free feed

Explore similar tenders and contracts

Browse open tenders, recent contract awards and upcoming contract expiries that match similar CPV codes.

Explore more suppliers to Kolding Kommune

Sign up