Stotles logo
Awarded

Kontrakt vedrørende køb af kontor- og kantineinventar

Published

Supplier(s)

Holmris B8 A/S

Value

11,302,404 DKK

Description

Dette offentlige EU-udbud vedrører en kontrakt om indkøb af nyt kontor- og kantineinventar til Danmarks Eksport- og Investeringsfond nye domicil beliggende i Orienthuset, Haifagade 3, 2150 Nordhavn, herunder inventar til indretning af arbejdspladser, møderum, foyer og en del af inventaret til kantinen. Lot 1: Dette offentlige EU-udbud vedrører en kontrakt om indkøb af nyt kontor- og kantineinventar til Danmarks Eksport- og Investeringsfonds (EIFO) nye domicil beliggende i Orienthuset, Haifagade 3, 2150 Nordhavn. I forbindelse med sammenlægningen af EKF Danmarks Eksportkredit, Vækstfonden og Danmarks Grønne Investeringsfond til EIFO og flytningen til Orienthuset har EIFO behov for nyt inventar. Den her udbudte kontrakt vedrører levering af en del af dette inventar, særligt til brug for indretning af arbejdspladser, møderum, foyer og en del af inventaret til kantinen, herunder også gardiner/afskærmning. EIFO's nye lokaler i Orienthuset forventes at skulle huse ca. 450 medarbejdere. Orienthuset består af seks etager og en kælder, hvoraf EIFO flytter ind på fire af etagerne. Der skal leveres inventar til stueetagen og til 3.-5. etage. EIFO har i alt 10.600 m2 brutto til rådighed. Den udbudte kontrakt har en stram tidsplan for både produktion, levering og montering, herunder bl.a. fordi leverandører af f.eks. IT-udstyr skal levere og montere efter at vinderen af den udbudte kontrakt har leveret og monteret møbler og inventar, og fordi EIFO's medarbejdere skal flyttes til det ny domicil og påbegynde ibrugtagningen af det i kontrakten udbudte inventar primo september 2023. Den væsentligste del af inventaret skal således være montereret medio august, og den fulde leverance til EIFO's nye domicil skal være på plads med udgangen af september 2023.

Timeline

Publish date

a year ago

Award date

a year ago

Buyer information

Danmarks Eksport- og Investeringsfond

Contact:
Jonas Brandt
Email:
jobr@ekf.dk

Explore contracts and tenders relating to Danmarks Eksport- og Investeringsfond

Go to buyer profile
To save this opportunity, sign up to Stotles for free.
Save in app
  • Looking glass on top of a file iconTender tracking

    Access a feed of government opportunities tailored to you, in one view. Receive email alerts and integrate with your CRM to stay up-to-date.

  • ID card iconProactive prospecting

    Get ahead of competitors by reaching out to key decision-makers within buying organisations directly.

  • Open folder icon360° account briefings

    Create in-depth briefings on buyer organisations based on their historical & upcoming procurement activity.

  • Teamwork iconCollaboration tools

    Streamline sales workflows with team collaboration and communication features, and integrate with your favourite sales tools.

Stop chasing tenders, start getting ahead.

Create your free feed

Explore similar tenders and contracts

Browse open tenders, recent contract awards and upcoming contract expiries that match similar CPV codes.

Explore more suppliers to Danmarks Eksport- og Investeringsfond

Sign up