Stotles logo
Closed

Rammeaftale ifm. registrering og standsvurdering af minkvirksomheders aktiver

Published

Value

9,000,000 DKK

Description

Rammeaftalens formål er at gennemføre en forenklet model i henhold til bekendtgørelsen om forenklet model for fuldstændig erstatning og kompensation til minkvirksomheder med egenproduktion af mink i 2020 ved permanent nedlukning af minkvirksomhedens drift. Bekendtgørelsen er sendt i høring den 29. juni 2023 og forventes at træde i kraft den 1. september 2023. Lot 1: Rammeaftalens formål er at gennemføre en forenklet model for fuldstændig erstatning og kompensation til minkvirksomheder med egenproduktion af mink i 2020 ved permanent nedlukning af minkvirksomhedens drift. Rammeaftalen understøttes af bekendtgørelsen om forenklet model for fuldstændig erstatning og kompensation til minkvirksomheder med egenproduktion af mink i 2020 ved permanent nedlukning af minkvirksomhedens drift. Bekendtgørelsen er sendt i høring den 29. juni 2023. Mere information kan findes her: https://hoeringsportalen.dk/Hearing/Details/67696 Bekendtgørelsen forventes at træde i kraft den 1. september 2023. Bekendtgørelsen finder anvendelse på Fødevarestyrelsens tildeling og udbetaling af fuldstændig erstatning og kompensation til minkvirksomheder med egenproduktion af mink i 2020, som senest den 1. januar 2024 tilvælger den i bekendtgørelsen indeholdte forenklede erstatnings- og kompensationsmodel i stedet for erstatning og kompensation efter bekendtgørelse nr. 2463 af 11. december 2021 om fuldstændig erstatning og kompensation til minkvirksomheder og fuldstændig kompensation til følgeerhverv til minkvirksomheder som følge af det midlertidige forbud mod hold af mink. En del af erstatningen i den forenklet erstatningsmodel udgøres af de minkspecifikke anlægsaktiver, som fremgår af bilag 1 til bekendtgørelse om forenklet model for fuldstændig erstatning og kompensation til minkvirksomheder med egenproduktion af mink i 2020 ved permanent nedlukning af minkvirksomhedens drift. Nærværende Rammeaftale omfatter følgende ydelser for hver sag, hvor minkvirksomhederne har ansøgt om erstatning og kompensation efter den forenklede model: 1. Registrering og standsvurdering (ydelse 1 registrering og standsvurdering) af minkvirksomhedens minkspecifikke anlægsaktiver, herunder udarbejdelse af kortmateriale over anlægsaktiverne på ejendommen og fotodokumentation af disse. 2. Samlet rapport (ydelse 2 samlet rapport), hvor registrering og standsvurdering sammenholdes for virksomhedens enkelte minkspecifikke anlægsaktiver. Ordregiver forventer, at aftalen skal udføres i perioden fra oktober 2023 og det skal være afsluttet senest ved udgangen af 2024. Udbuddet gennemføres som et offentligt udbud efter udbudslovens afsnit II. Udbuddet omfatter udelukkende en tilbudsfase. Ordregiver har den 28. april 2023 udsendt forhåndsmeddelelse (nr. 2023/S 086-264109) for at gøre potentielle tilbudsgivere og relevante markedsaktører opmærksomme på det kommende udbud og for at gennemføre en teknisk dialog med markedet.

Timeline

Publish date

a year ago

Close date

a year ago

Buyer information

Fødevarestyrelsen

Contact:
Craig Till Reumert
Email:
Indkoeb@fvst.dk

Explore contracts and tenders relating to Fødevarestyrelsen

Go to buyer profile
To save this opportunity, sign up to Stotles for free.
Save in app
  • Looking glass on top of a file iconTender tracking

    Access a feed of government opportunities tailored to you, in one view. Receive email alerts and integrate with your CRM to stay up-to-date.

  • ID card iconProactive prospecting

    Get ahead of competitors by reaching out to key decision-makers within buying organisations directly.

  • Open folder icon360° account briefings

    Create in-depth briefings on buyer organisations based on their historical & upcoming procurement activity.

  • Teamwork iconCollaboration tools

    Streamline sales workflows with team collaboration and communication features, and integrate with your favourite sales tools.

Stop chasing tenders, start getting ahead.

Create your free feed

Explore similar tenders and contracts

Browse open tenders, recent contract awards and upcoming contract expiries that match similar CPV codes.

Explore more suppliers to Fødevarestyrelsen

Sign up